پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱

نقد و بررسی برنامه سوم پایتخت (۱)

خلیل آبادی: لایحه کنونی برنامه سوم شهرداری کلی و شعاری است

خلیل آبادی: لایحه کنونی برنامه سوم شهرداری کلی و شعاری است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: لایحه برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران که به شورا ارائه شده برنامه ای کلی و شعاری است و نیازی به چکش کاری دارد.

حسن خلیل آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی لایحه برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران گفت: این برنامه در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و کمیته میراث مورد بررسی قرار گرفته است.

این برنامه همانطور که منتقدان تاکنون گفته اند کلی است و حالت شعاری دارد و با کارکردها و فعالیت شهرداری ک باید قابل سنجش باشد همخوانی ندارد.

وی با بیان اینکه در جلسه هم اندیشی در خصوص این برنامه صحبت شد و نگاه های متفاوتی مطرح شد، گفت: یک نگاه پس گرفتن برنامه توسط شهرداری است که طرفدار چندانی ندارد برخی پیشنهاد دادند برنامه دوم ادامه پیدا کند تا سال آینده با فراغت بیشتری برنامه سوم ارائه شود و آخرین پیشنهاد چکش کاری و برطرف کردن ضعف های برنامه سوم است تا اهداف مدیریت جدید شهری در آن تحقق پیدا کرده و سپس به تصویب شورای شهر برسد که بیشتر اعضا بر روی گزینه پیشنهاد سوم اتفاق نظر دارند که امیدواریم با کمک معاونت برنامه ریزی پیشنهاد اعضا در برنامه لحاظ شود و بتوانیم برنامه ای دقیق و موثر و کاربردی برای شهر تهران تهیه کنیم.

کد خبر 4440059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha